Renovering

Ofte er mange gamle huse ikke anlagt til nutidens behov. Måske ønsker du at åbne køkkenet ind til stuen, at dele ekstraværelset op, så der bliver plads til et ekstra barn, eller ønsker du blot at skabe mere plads til dig og din familie?

Trænger dit hus eller sommerhus, til nyt tag…?? Er det utæt og hvor gammelt er det. Vi er dig behjælpelig med rådgivning omkring dit tag, og udfører arbejdet for dig når taget skal skiftes. Vi har selv stilladser og kan derfor udføre tagarbejdet på sikker vis.

Det kunne også være at dit hus er ved at trænge til nye vinduer. Vi har gode samarbejdspartnere dertil og har derfor mulighed for at rådføre dig med de bedste vinduer og døre, og indvendige døre tillige med

Har du brug for at få muret et vindue til, evt åbne op til vindue et andet sted på murene, eller har du lyst til at have en væg inde i stuen til at stå rå. Vi kan være dig behjælpelig med en god murer til dette arbejde, en som vi kan stå inde for.

De fleste ældre huse, har elektriske kabler som er utilsvarende og nogle endda med farlige installationer, så har vi også her, gode samarbejdspartnere.

Mange ældre huse i dag, har brug for lidt ekstra isolering..og iforbindelse med enten ombygning eller tilbyg, så får du og Idylbyg en snak omkring isolering. Vi tilbyder indblæsning med Rockwool, idet Simon er aut.indblæser !

Så er det bare ved at være på tide med forandring af dit hus og eller sommerhus. Vi tilbyder kort sagt total entreprise i forbindelse med dit projekt.

Kontakt os for en uforpligtende snak.

Vi tilbyder kvalitetsarbejde i forbindelse med renovering og tilbygning i både Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev og Skagen, ja i hele Nordjylland.
Uanset hvilket ønske du/I skulle have som kunde ved os levere vi professionel rådgivning så du/I får mest mulig kvalitet.

    [captcha_bank_text]